اتحادیه نانوایی اهواز واگذاری ۱۰۰ مجوز نانوایی را مدیریت کند/تصاویر
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان، جلسه ویدئوکنفرانس کشوری هماهنگی اجرای فاز سوم طرح هوشمند سازی مدیریت آرد و نان، همچنین نشست کارگروه آرد و نان استان به ریاست آقارضا فتوحی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری خوزستان و با حضور اعضای این کارگروه، امروز سه شنبه چهارم بهمن ماه۱۴۰۱، بصورت همزمان در سالن شهید رجایی استانداری خوزستان برگزار شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان در جلسه ی ویدئوکنفرانس کشوری گفت: پیشتهاد می شود دستگاههای کارتخوان در روزهای تعطیلِ خبازیها غیر فعال شده تا از تخلفات تراکنش جلوگیری شود.
وی در ادامه گفت:محدود کردن تعداد فروش نان در هر تراکنش یکی دیگر از راهکارهای کاهش تخلفات است.
وی همچنین افزود:لازم است رصد و پایش روزانه و نحوه ی تشکیل پرونده به تعزیرات ساماندهی شود.
فتوحی پیشنهاد داد: امکان افزایش سهمیه برای واحدهای خبازی که عملکرد خوبی دارند در دستور کار قرار گرفته شده، همچنین امکان جابجایی کارتخوان و استفاده در مکانهای غیر از واحد خبازی بوسیله نصب ردیاب تا حدودی گرفته شود.
در نشست کارگروه آرد و نان استان اعضا به بیان نقطه نظرات،پیشنهادات و مشکلات آرد و نان محلات و شهرستانهای استان پرداختند.
آقارضا فتوحی در این نشست بیان کرد: با توجه به ایجاد صف های طولانی در مقابل نانوایی ها در اهواز با صدور ۱۰۰ مجوز تاسیس نانوایی در اهواز موافقت شده تا مردم در تهیه نان با سختی روبه رو نشوند.
وی گفت: برای حل این مشکل، هم تعداد نانواها و هم میزان سهمیه آرد اهواز را افزایش دادیم و از ۱۰۰ مجوز تاسیس واحد نانوایی در اهواز تعدادی به شهر کوت عبداله مرکز شهرستان کارون تخصیص داده شد.
فتوحی افزود: از فرمانداران شهرستان های استان تقاضا دارم که نشست شورای آرد و نان را به صورت ویژه برگزار کنند و هرگونه مشکل در بخش پخت و توزیع نان را برطرف کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان ادامه داد: مجوزهای نانوایی نباید امکان واگذاری داشته باشد و باید مربوط به همان فرد باشد.
مدیرکل غله و بازرگانی خوزستان نیز بیان کرد: در شهرستانهای استان کمترین مشکل را در توزیع و پخت نان داریم.
امید جهان نژادیان افزود: سرانه مصرف آرد هر فرد در شهر ۷.۵ کیلوگرم در سال و برای عشایر ۱۲ کیلوگرم است؛ اما مصرف آرد همواره از سهمیه بالاتر است.
وی گفت: به متصدی نانوایی فوت کند نمی توان جواز نانوایی آن را به فرد دیگری منتقل کرد و از فرمانداران درخواست کردیم از انتقال جواز جلوگیری کنند.
جهاننژادیان ادامه داد: برای کنترل نحوه توزیع و جلوگیری از خروج آرد از شبکه، در مراکز توزیع آرد بازرس مستقر می کنیم، که گرچه کار سختی است اما اثرگذار است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان افزود: توزیع آرد در جامعه هدف روستایی و عشایر در سامانه ای که در دست ثبت است انجام خواهد شد تا توزیع با دقت بیشتری انجام شود.
با آزاد شدن یارانه نان صنعتی در ابتدای امسال گرایش به نان سنتی افزایش یافت و همین موضوع باعث تشکیل صف های طولانی در مقابل نانواها به ویژه در اهواز شد.
به همین دلیل با صدور ۱۰۰ مجوز تاسیس نانوایی در اهواز موافقت شده است و سهمیه آزاد نانواها نیز افزایش یافته است.