کمیته فنی گندم آرد و نان استان تشکیل شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان کمیته فنی گندم آرد و نان استان به ریاست آقارضا فتوحی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان و با حضور اعضای این کارگروه یکشنبه ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۱،در سالن جلسات معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان برگزار شد.
در این جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: کلیه فرمانداران شهرستان ها جهت ایام نوروز و ماه مبارک رمضان لیست نانوایان کشیک را تا قبل از شروع سال جدید، معرفی نمایند.
وی همچنین عنوان کرد: جهت بررسی فرآیند توزیع خمیر مایه نان تا پایان سال، گشت مشترکی متشکل از جهاد کشاورزی، غله، پلیس امنیت اقتصادی، صمت، تعزیرات، فرمانداری اهواز و اتحادیه نانوایان از مجموعه های الکل سازی رازی اهواز و دزفول بازدید به عمل آورده و گزارش مربوطه را در جلسه آتی ارائه نمایند.
آقارضا فتوحی در ادامه گفت: به منظور کنترل صفوف و متناسب سازی عرضه نان در طول ایام هفته به ویژه در روزهای پایانی سال، اتحادیه نانوایان اهواز گزارشی با ذکر تعداد و منطقه استقرار در خصوص روزهای تعطیلی کلیه خبازی های شهرستان اهواز ارائه نمایند.